Србинот отворил истрага

Болоња има „крт“ во соблекувалната, Михајловиќ му порача: Кога ќе го најдам, ќе го обесам на ѕид!

Тренерот на Болоња, Синиша Михајловиќ вели дека на последниот тренинг намерно ја променил формацијата за да види кој од соблекувалната споделува информации со медиумите.

Болоња има „крт“ во соблекувалната, некој на медиумите им ја открива формацијата и тактичките замисли на Синиша Михајловиќ. Па Србинот на последниот тренинг намерно ја променил формацијата за да види кој споделува информации.

На денешната прес конференција, кога беше запрашан дали ќе ја промени формацијата за гостувањето кај Интер, Синиша Михајловиќ рече: „Поставив нова формација за да видам кој разговара со новинарите. Намерно го сторив тоа. Водам истрага, и ако го најдам „кртот“, ќе го обесам на ѕид. Нема да заигра веќе“.

„Медиумите секогаш знаат Болоња како ќе игра, не е така со другите клубови. Ако го најдам тој што ви дава информации, ќе видите што ќе му се случи...“

МОН најавува реформи во образовниот систем. Се разбира, реформите ги чекаме со нетрпение, но во насока на суштински измени, а не избрзани одлуки, копирање туѓи идеи и нивно вадење од контекст неприменлив во нашата средина, како и повторно експериментирање со децата.

повеќе

Ве молам потрошете малку време и погледајте кои закони не може да се донесат, ако за нив не даде амин Али Ахмети.

повеќе

Структурното насилство кон трансродовите и родово небинарните луѓе е препрека во нивното реализирање како полноправни членови на општеството.

повеќе