Бобан Николов презентиран во дресот на Лече (ФОТО)

Лече пред некој ден го потврди ангажманот на Бобан Николов, а денеска и официјално го презентираше. 

Македонскиот фудбалер, Бобан Николов е презентиран како ново засилување на Лече. Тој во италијанскиот клуб пристигна од редовите на МОЛ Фехервар од Унгарија.

Реакцијата на семејството и блиските во однос на пандемијата е пресуден фактор кој влијае на емотивната состојба, размислувањата и однесувањето на младите.

повеќе

Можеби по нас ќе дојдат некои нови клинци што прегрнати ќе го слушаат мртвиот Џоле и ќе го разберат подобро отколку што го разбравме ние на кои со години жив на глуви уши ни пееше за љубовта.

повеќе

За државата Македонија, Македонците се посебен народ со повеќевековна традиција, кои зборуваат, творат, се радуваат и тагуваат на македонски јазик, веќе со векови, во и надвор од територијата на нашата држава.

повеќе