Барселона

Барселона потврди, Дембеле останува до 2024 година (ВИДЕО)

Барселона и Усман Дембеле си подадоа рака за соработка и за следните две години, до 30 јуни 2024 година. 

Барселона соопшти дека постигнале согласност со Дембеле за нов договор.
 
„ФК Барселона и фудбалерот Усман Дембеле се договорија за соработка до 30 јуни 2024 година“, стои во соопштението на клубот.
 
Погледнете како Дембеле го најави новиот договор:

Во текот на оваа и претходната година, инфлацијата ја задуши македонската економија. 

повеќе

Одлучната изборна победа на италијанската десница овозможува нејзиниот лидер да биде првата жена премиер во Италија и прва која тврди дека недвосмислено има постфашистичко потекло.

повеќе

Нов фронт за работа на градежните фирми на веќе изградените згради (и куќи) треба да биде топлинската изолација.

повеќе