Бразилецот останува во Премиерлигата

Барселона и Астон Вила го договориле трансферот на Кутињо

Барселона и Астон Вила го договориле трансферот на Филипе Кутињо, наскоро и официјално ќе биде соопштен. 

Според Фабрицио Романо, Барселона и Астон Вила го договориле трансферот на Кутињо.
 
Договорот е комплетиран и наскоро ќе биде и официјално соопштен. Кутињо ќе направи перманентен трансфер во Барселона.
 
Барселона за овој трансфер од Астон Вила ќе добие околу 20 милиони евра, но ќе ослободи и значителни трошоци кои за плата му ги даваа на Бразилецот.

Минатата недела во јавноста се актуелизираше дискусијата за концептот на даночната реформа.

повеќе

Војната во Украина ја разоткри вистината за Русија, но и вистината за Европа. 

повеќе

Несанкционирањето на овој говор доведува до повторување, ширење и злоупотреба на овие аномалии како еден вид „нормализиран“ начин во политичката борба против поединци и групи со различни мислења.

повеќе