Клубот од Англија сега е фаворит за потписот на Македонецот

Барнли не се откажува од Чурлинов и ја зголеми понудата на 4,5 милиони евра

Барнли реши да ја зголеми понудата за ангажман на Дарко Чурлинов и на маса да стави 4,5 милиони евра, клубот од Англија сега е прв фаворит за потписот на Македонецот.

Барнли не се откажува од намерата да го ангажира Дарко Чурлинов, последните информации велат дека клубот од Англија доставил нова побогата понуда.

На маса е ставен предлог вреден 4,5 милиони евра, односно 3,25 милиони евра фиксен дел, плус бонуси од 1,25 милиони евра.

Новинарот Тоби Алчафл пишува дека преговорите помеѓу Барнли и Штутгарт се во тек, и во моментов Андерлехт има само минимални шанси за ангажман на Македонецот.

Нов фронт за работа на градежните фирми на веќе изградените згради (и куќи) треба да биде топлинската изолација.

повеќе

Во Македонија не постои никаква забрана за конверзиона терапија, а лиценцираните психолози што може да се јават како спроведувачи или наведувачи на ваква „терапија“, за жал, не сносат никакви последици.

повеќе

Доколку чувствуваме дека нашиот труд ќе биде награден со успех, ќе ѝ приоѓаме на околината со апетит, доверба и храброст.

повеќе