УШТЕ ЕДЕН ПРЕКРАСЕН ГОЛ

Барди не запира, ново ремек дело од слободен удар против Елче (ВИДЕО)

Елче е новата жртва на Енис Барди, голманот само со поглед ја испрати топката во својата мрежа по новото ремек дело на Македонецот од слободен удар

Енис Барди на шпанската фудбалска јавност уште еднаш и презентираше каков мајстор е за слободни удари.

Македонецот имаше ново ремек дело против Елче, противничкиот голман не мрдна и само со поглед ја испрати топката во својата мрежа.

Пораката на амбасадорот Бејли среде Скопје, јас не ја сфатив како шлаканица врз ДИК и нивните неодговорни членови (за наша несреќа едногласни во мислите и менталната матрица)!

повеќе

Дипломатијата е уметност невозможното да го направите возможно (Ш.-М. Талеиран).

повеќе

Односите меѓу Грција и Македонија се на клучна точка, вели Катимерини и со ѕвездички дообјаснува дека употребата на терминот „Македонија“ е на авторот и дека не го одразува ставот на весникот. Сепак се чини ова е првпат грчкиот весник да нè напише со уставното име.

повеќе