Останува во истата земја, но го смени клубот

Бабунски има нов клуб во Унгарија

Давид Бабунски конечно најде нов клуб откако замина од Дебрецин, во оваа сезона ќе игра за унгарскиот клуб Мезекевешд.

Бабунски го смени клубот но остана во Унгарија, тој од денеска е нов фудбалер на Мезекевешд. Давид нема да биде единствениот македонски фудбалер во клубот, таму е и Рамзифаик Селмани.

Давид Бабунски лани одигра 24 натпревари во унгарското првенство за Дебрецин и даде еден гол, имаше и два настапи во Купот на Унгарија.

Предложеното законско решение се фокусира на аудиовизуелниот/радиодифузниот сектор, игнорирајќи ги последниве две децении на развој на дигиталниот домен и на интернет, со сите негови позитивни и негативни страни.

повеќе

Според последното истражување на организацијата ПИНА, базирано врз анкети направени со 103 новинарки, 24,1% од новинарките добиле закани за физичко насилство, а 19,5% и закани по животот.

повеќе