Колапс на проектот

Атлетико Мадрид ја напушта Суперлигата, Барселона ќе прави референдум

Лапорта вети дека Барселона нема да игра во Суперлигата додека фановите тоа не го изгласаат на референдум, информаците велат дека Атлетико Мадрид се повлекува. 

По Челси и Манчестер Сити, Атлетико Мадрид е третиот кој се повлекува од Суперлигата, тврди новинарот Константин Екнер.
Претседателот на Барселона вети дека нема да играат во Суперлигата пред да се прашаат членовите на клубот.
 
„Барселона нема да оди во Суперлигата пред нашите социоси да гласаат за тоа. Ова е нивен клуб, па одлуката е нивна“, изјави Лапорта.

Незабележливите разлики во нашето однесување кои се дел од психолошката манипулација на социјалните мрежи се предизвикани од надзорниот капитализам и ја нарушуваат демократската култура и личната автономија.

повеќе

После десетици години се решава холдингот, неданочните давачки и царинските тарифи значајни за бизнисот.

повеќе

Целиот свет гледа на 2021 година како на година на заздравување на економијата.

повеќе