Атанасов постигна два гола за Хајдук и со многу емоции ги посвети на неговиот починат пријател (ВИДЕО)

Македонскиот репрезентативец, Јани Атанасов даде два гола во победата на Хајдук од 6-3 кај Локомотива во рамките од Купот на Хрватска. 

Атанасов во 51. минута постигна прекрасен гол со лоб од страна за водство на неговиот тим од 2-1. Македонецот погоди и во 66. минута.
 
 
Атанасов головите ги прослави со големи емоции, му ги посвети на неговиот прерано починат другар од кој пред само некој ден се прости преку социјалните мрежи.
 
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jani Atanasov (@janiatanasov)

Tочната искористеност и капацитет на водните ресурси во државата e невозможно прецизно да се пресмета заради недостиг на континуирани хидролошки мерења и мониторинг на квалитетот на водите.

повеќе

Нам бизнисмените не ни требаат ниту уставни преамбули ниту некакви параграфи за да ги почитуваме Република Бугарија и нејзините граѓани. Ние некого почитуваме доколку прави профит, плаќа даноци и доколку е општествено одговорен.

повеќе

Зголемувањето на цените на храната се случува од причини кои се многу посложени отколку зголемувањето на другите цени, така што справувањето со тие причини бара различни стратегии. 

повеќе