Уникатен гест на холандскиот шампион

Ајакс го стопи шампионскиот пехар и им го подели на фановите (ВИДЕО)

Неверојатен гест на Ајакс кој воодушеви, холандскиот клуб најде начин како да го подели шампионскиот пехар на фановите. 

Ајакс ја освои шампионската титула во холандското првенство, а клубот направи досега нешто невидено.
 
Пехарот беше однесен во леарница каде беше стопен, а од него беа изработени 42 илјади ѕвездичи кои се наменети за фановите, за сите оние кои имаат сезонски билети.
 

Законот за високо образование јасно и прецизно ја пропишува постапката за избор во наставно-научни и соработнички звања на високообразовните институции во нашата држава-Македонија.

повеќе

На три месеци пред избори, Владата носи закони и уредби со катастрофални последици по граѓаните, што е просто неверојатно.

повеќе

ДУИ, која по конфликтот го вееше албанското црвено - црно знаме, потоа синото, на следните избори ќе го вее зеленото.

повеќе