Трет Македонец во кипарскиот клуб

АЕК Ларнака го презентираше Стефан Спировски

Стефан Спировски е промовиран за нов играч на АЕК Ларнака, тој и официјално им се приклучи на Иван Тричковски и Даниел Мојсов кои исто така го носат жолтиот дрес на кипарскиот клуб. 

Иако од претходно беше познато, денеска АЕК Ларнака го промовираше Спировски кој пристигна во кипарскиот клуб.
 
„АЕК со задоволство информира дека македонскиот репрезентативец Стефан Спиривски потпиша двегодишен договор“, стои во соопштението на клубот.
 
Спировски е среќен со изборот на новиот клуб.
 
„Среќен сум што сум тука, ќе го дадам најдоброто од мене за да ги направам фановите среќни. Останатото ќе го кажам на теренот“, вели Спировски.

Секој може да биде менаџер во „добри денови", но најчесто менаџерската работа не е за „добрите денови" туку постојан баланс помеѓу проблемите и можностите за оптимизирано управување на компанијата.

повеќе

Нека се соберат во Дојран, нека се договорат и нека нѐ известат. Сите други пак нека се спремаат за вистински избори во постпандемискиот период.

повеќе

Дали е аксиом дека со членството во НАТО е гарантирана безбедноста на Македонија? Дали почеток на преговори значи и отворен пат за членство во ЕУ?

повеќе