Признание за македонските репрезентативци

Адеми и Ристовски се најдоа во идеалниот тим на сезоната во Хрватска (ФОТО)

Македонските репрезентативци, Аријан Адеми и Стефан Ристовски се дел од идеалниот тим во хрватската лига за изминатата сезона.

Дури шест фудбалери на Динамо Загреб се најдоа во најдобриот тим на сезоната во хрватската лига, а двајца од нив се македонските репрезентативци Аријан Адеми и Стефан Ристовски.

Неколку години при здрав разум сакаат да ни наметнат и да нѐ убедат дека со соседна Бугарија сме имале заедничка историја. 

повеќе

Деновиве во Комората пристигна нацрт-концептот за даночни реформи, кој треба да претставува основа за јавна расправа во наредниот период.

повеќе

Концептот е насочен кон креирање на оптимален даночен систем, кој ќе го поддржи економскиот раст, а со тоа и животниот стандард на нашите граѓани.

 

повеќе