Челси

Абрамович му забранил две работи на Сари

Англискиот весник „Сан“ тврди дека сопственикот на Челси, Роман Абрамович му забранил две работи на Сари кои тој често ги правеше како тренер на Наполи.

Италијанскиот стратег во Челси нема право да носи патики за време на натпревар и да пуши на стадионот, тоа му било кажано при самото доаѓање.
 
На презентацијата во Челси, Сари носеше елегантен костум, што значи дека веднаш почнал да ги слуша наредбите на раководството.
 
Можеби малку ќе му биде потешко да се одвикне од пушење, но тоа ќе го прави кога нема да има обврски со Челси.

Лидерството на опозициската ВМРО-ДПМНЕ мора да излезе јавно, на прес конференција, заедно со сите пратеници, и да објават прекин на секакво понатамошно учество во дискусија на собраниската седница.

повеќе

Според Агенцијата за вработување, најмногу невработени има меѓу дипломираните правници, економисти, професори по одделенска настава на македонски и албански јазик и социјални работници. 

повеќе

Република Македонија треба да понуди законска можност за реализација на правото на приватен и семеен живот за истополовите партнери.

повеќе