Автомобил удри човек во публиката

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Големиот инцидент на кружната трка во Скопје

Видео од страшниот инцидент кој се случи на кружната трка во Скопје, во кој посериозно е повреден еден од организаторите, Александар Димушевски.

Во инцидентот во кој излета возачот Бркиќ, најдебелиот крај го извлече организаторот Александар Димушевски кој веднаш беше префрлен во болница.
 
Полесно повредени се и возачот Урош Бркиќ и делегатот Милош Бркиќ.
 

Определуваќи се за европските вредности на демократијата се наоѓаме пред историска шанса која не треба и не смее да се пропушти не само во односите со Бугарија.

повеќе

Македонија сѐ повеќе заглавува во сиромаштија чија стапка изнесува скоро 22 отсто од вкупното население, речиси една третина од децата живеат во сиромаштија.

повеќе

Дали поновите, посјајните и посложените нешта автоматски значи дека се подобри? Всушност, најчесто вистината е спротивна на тоа.

повеќе