Заборави дека во Ред Бул не вози веќе три години

Фетел ја погреши гаражата па ќе прегазеше свој механичар (ВИДЕО)

Себастијан Фетел имаше голем превид на третиот слободен тренинг во Остин, возачот на Ферари сакаше да се паркира пред гаражата на Ред Бул, а потоа ќе прегазеше свој механичар

Германецот има очаен финиш на сезоната, неколкуте пехови го одалечија од титулата.

Себастијан Фетел најави дека во Остин ќе се рехабилитира, но на денешниот тренинг покажа пад на концентрацијата.

Тој најпрво по грешка се обиде да се паркира пред гарашата на неговиот поранешн тим Ред Бул, а потоа за малку ќе прегазеше еден сопствен механичар од Ферари.

Определуваќи се за европските вредности на демократијата се наоѓаме пред историска шанса која не треба и не смее да се пропушти не само во односите со Бугарија.

повеќе

Македонија сѐ повеќе заглавува во сиромаштија чија стапка изнесува скоро 22 отсто од вкупното население, речиси една третина од децата живеат во сиромаштија.

повеќе

Дали поновите, посјајните и посложените нешта автоматски значи дека се подобри? Всушност, најчесто вистината е спротивна на тоа.

повеќе