МОТО ГП

Спектакуларен судар во Мото 3, чудо е како Ливио Лои стана и одеше по ова (ВИДЕО)

Најмалата категорија во мото шампионатот донесе нов спектакуларен судар, Белгиецот Ливио Лои за некое чудо помина само со скршена клучна коска

Голем инцидент во квалификациите за Мото 3 кој на крајот за среќа не заврши трагично.

Ливио Лои беше инволвиран во спектакуларен судир. Белгиецот налета на моторот на Габриел Родриго, полета како ракета во воздух и потоа силно тресна на асфалтот.

Но по некое чудо, тој веднаш стана и почна да оди. Сепак, 20 годишниот возач се здоби со повреда на клучната коска и ќе ја пропушти утрешната трка.

Определуваќи се за европските вредности на демократијата се наоѓаме пред историска шанса која не треба и не смее да се пропушти не само во односите со Бугарија.

повеќе

Македонија сѐ повеќе заглавува во сиромаштија чија стапка изнесува скоро 22 отсто од вкупното население, речиси една третина од децата живеат во сиромаштија.

повеќе

Дали поновите, посјајните и посложените нешта автоматски значи дека се подобри? Всушност, најчесто вистината е спротивна на тоа.

повеќе