ММА борецот Ајзеа Чепмен убиен пред својот дом

Американскиот ММА борец кој настапуваше во Белатор, Ајзеа Чепмен е убиен пред својот дом во градот Акрон. 

Ајзеа Чепмен бил застрелан пред својот дом во Акрон, Охајко.
 
Кога полицијата пристигнала на местото, Чепмен лежел застрелан. Борецот веднаш бил однесен во болница, но таму починал.
 
Се уште не се познати мотивите за убиството.
 
Чепмен во својата професионална ММА кариера имаше учинок од девет победи и три порази.

Доколку нешто радикално не се промени, не можеме да очекуваме дека нашата економија брзо ќе се нормализира и ќе излезе од сегашната криза.

повеќе

Како да разликуваш дали „Македонец” означува етничка припадност или државјанство? Според потребата на моментот!

повеќе