Австралија опен

Карењо Буста имаше поен каков што ретко се гледа, од половината на противникот (ВИДЕО)

Карењо Буста по голема борба го победи Гриекспор со 3-2 во сетови и се пласираше во следното коло на Австралија опен, а еден негов поен посебно го привлече вниманието. 

Карењо Буста успеа да поентира од половината на противникот, нешто што ретко се гледа во тенисот.

Економската криза е лоша во сите сфери на живеењето, но од неа можеме и да научиме по нешто.

повеќе

Во саботата во јавноста го претставивме предлог-ребалансот на Буџетот за 2022 година, откако истиот беше усвоен од страна на Владата.

повеќе

Наспроти сесловенскиот и општоевропскиот карактер на нивната дејност, Кирил и Методиј станале објект на присвојувања уште од средниот век.

повеќе