Светот е сменет, барем привремено

Како изгледа теретана во Хонг Конг за време на коронавирус (ВИДЕО)

Коронавирусот го промени светот, барем привремено, најголемиот дел од бизнисите треба да се прилагодат на нови мерки, а исклучок не се ниту теретаните. 

Кај нас и во речиси цела Европа се уште се затворени теретаните, но во некои делови од светот работат.
 
Погледнете како изгледа трчање на трака во теретана во Хонг Конг за време на коронавирус:
 

Кога ќе заврши пандемијата, очекувајте државите да се вратат со поголема власт и поголем легитимитет.

повеќе

Откако не успеа во приказот на Мицкоски како екстензија на Груевски и на опозицијата како „анти-западна“, со изјавите неделава Заев покажува дека негов рецепт за изборна победа е само што помала излезност без учество на опозицијата.

повеќе