Потврди на социјалните мрежи

Игор Стефановски - Иџе е позитивен на ковид-19

Најдобриот македонски автомобилист, Игор Стефановски - Иџе преку социјалните мрежи објави дека е позитивен на ковид-19. 

„За жал позитивен! Сега малку одмор и се надевам дека се ќе биде во ред“, напиша Иџе.

За жал,позитивен! Сега малку одмор и да се надеваме дека се ќе биде во ред.🙏❤️

Posted by Igor Idze Stefanovski on Wednesday, 25 November 2020

И сега вие замислете, на едно детенце од 6 години да му кажувате со авторитет на наставник дека не треба да се дефинира како машко или женско.

повеќе

Засега СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ и нивните заеднички алтер-фабрикати не даваат впечаток дека го разбираат новосоздадениот замаец.

повеќе

Западен Балкан оди во насока на целосна контрола на државните институции во служба на политичките елити. Не е чудо што граѓаните имаат ниска доверба во овие институции.

повеќе