Иџе: АМС манипулира со неточни податоци, ги повикувам да ги соочиме аргументите

Војната на социјалните мрежи меѓу Игор Стефановски Иџе и Агенцијата за млади и спорт продолжува. 

Автомобилистот Игор Стефановски Иџе се јави со ново соопштение откако Агенцијата за млади и спорт му одговори на првата негова објава.
 
Иџе тврди дека податоците кои ги пласира АМС се неточни и ги повика на јавно соочување со цел да се избегнат сите невистини.

Нашиот капацитет за справување со општи кризи е ограничен. Дали здравството е немоќно, или ние не можеме да се прилагодиме на промени?

повеќе

 За базата во Ново Село, Бугарија не добива ни долар за закупнина, а отворени се и бројни прашања за животната средина.

повеќе

Се поставува прашањето, дали треба да се жртвува слободата за сметка на жртвите кои се последица од вирусот, кој не можеме да го спречиме освен со строги санкции и мерки?

повеќе