Најдобриот македонски автомобилист го впери прстот кон институциите

Иџе: Агенцијата за млади и спорт наместо сојузник стана најголема пречка за врвни резултати!

Најдобриот македонски автомобилист, Игор Стефановски Иџе изрази голема разочараност од односот на Агенцијата за млади и спорт кон него. 

Иџе во минатото добиваше поддршка од АМС и логото на агенцијата беше на неговиот болид. Но тоа повеќе не е случај. Македонскиот автомобилист е гневен што ја нема поддршката од институциите.
 
Тој со текст на фејсбук го изрази своето разочарување, а за повеќе детали најави и прес конференција.

„Новото нормално“ неизбежно со себе ќе носи неизвесност и страв бидејќи заканата од вирусот наѕира во позадина и не може да се искорени.

повеќе

„Шарената револуција“ беше енергија и граѓански порив за промени. Малку застранивме.

повеќе

Државниот врв на Србија, вклучително и група лекари кои ја предводат борбата против ширењето на вирусот корона, во најмала рака го игнорираа влошувањето сè додека не заврши гласањето.

повеќе