Србинот покажа дека умее и со кошаркарска топка

Ѓоковиќ го предизвика „кралот“ Џејмс во баскет „еден на еден“ (ВИДЕО)

Првиот рекет на АТП листата, Новак Ѓоковиќ покажаа дека умее и со кошаркарска топка, Србинот го предизвика Леброн Џејмс во баскет „еден на еден".

Новак Ѓоковиќ во моментов се наоѓа во Задар, како дел од вториот турнир од серијата „Адрија тур“. Србинот слободното време денеска го искористи да се релаксира со партија баскет и притоа го прозва најдобриот кошаркар во НБА.

Првиот рекет на АТП листата, на социјалните мрежи го предизвика „кралот“ Леброн Џејмс да се испробаат „еден на еден“.

Нашиот капацитет за справување со општи кризи е ограничен. Дали здравството е немоќно, или ние не можеме да се прилагодиме на промени?

повеќе

 За базата во Ново Село, Бугарија не добива ни долар за закупнина, а отворени се и бројни прашања за животната средина.

повеќе

Се поставува прашањето, дали треба да се жртвува слободата за сметка на жртвите кои се последица од вирусот, кој не можеме да го спречиме освен со строги санкции и мерки?

повеќе