Прво дете со 45 години помладата сопруга Флоси

Берни Еклстоун ќе стане татко на 89 години

Поранешниот газда на Формула 1, легендарниот Берни Еклстон на 89 години ќе го добие четвртото дете, прво со 45 години помладата Фабијана Флоси. 

89-годишниот Берни Еклстон во јули треба да го добие четвртото дете, прв син.
 
Ова ќе биде прво дете од неговата 45 години помлада партнерка Фабијана Флоси.
 
Големиот бизнисмен кој најголемата слава ја стекна како газда на Формула 1, има три ќерки од кои најстарата Дебора има 65, таа му е од првата сопруга Ајви Бамфорд. Со втората жена, Славица Радиќ ги има ќерките Тамара (35 години) и Петра (31 година). Со сегашната жена, 44-годишната Фабијана Флоси е од 2012.
 
Точно е, летото ќе добијам син. Се надевам дека брзо ќе научи да игра табла“, потврди Еклстон за „Блик“.

Доколку нешто радикално не се промени, не можеме да очекуваме дека нашата економија брзо ќе се нормализира и ќе излезе од сегашната криза.

повеќе

Како да разликуваш дали „Македонец” означува етничка припадност или државјанство? Според потребата на моментот!

повеќе