Вечерва концерт на Влатко Стефановски и Балкан трио во Софија
1700389866

Влатко Стефановски ќе одржи концерт заедно со Теодосиј Спасов – кавал и вокал, Васил Хаџиманов – пијано. Тие повторно се собираат за ново уникатно звучење на различни стилови балкански фолклор, блуз, поп, рок и џез, објавија од Културно-информативниот центар на Македонија во Софија.

Вчера на фестивалот концерт одржа и дуетот Дац и Александар.