Откако призна вина

За Кичеец заврши судењето, во „Рекет“ остануваат само Боки и Јанева

Откако Зоран Милевски Кичеец призна вина за кривичните дела за кои го гони Обвинителството во случајот „Рекет“, судот за него треба да ја издвои постапката.

По признавањето вина од Кичеец судот ќе треба да донесе одлука за тоа каква казна ќе му биде изречена на овој обвинет.

Во „Рекет“ ќе останат Катица Јанева и Бојан Јовановски, кои рекоа дека не чувствуваат вина за оваа постапка.

Кичеец прв беше пуштен од притвор во куќен притвор. Тој во моментов е пред судницата со полициска придружба, бидејќи по признанието веќе ќе биде во нов предмет.

К.Д.

Стануваме и општество на меѓунационална недоверба и постојана сомничавост, која не секогаш е без причина.

повеќе

Македонија во НАТО е заслуга на сите политички партии од  осамостојувањето на земјата, а не само ДУИ.

повеќе

„Каде да летнеме викендов е пристап што како таков повеќе нема да постои“...

повеќе