Случај „Империја“: истражители носат ќеси, материјали... (ФОТО)

Во случајот „Империја“ истрага се води за перење пари, злоупотреба на службата и повластување на доверители.

Објавено

Петок, Ноември 9, 2018 - 15:02

За жал многумина, а особено оние што треба, не може да ја видат историската димензија на оваа посета на еден папа на нашата земја.

повеќе

Кога знаеме како функционира кризата на претставеност, можеме да спречиме повторување на историјата, кое можеби овој пат би имало и многу полоши последици по демократското општество.

повеќе

Деновиве Владата донесе одлука за формирање на ново министерство. А и така, по глава на жител, верувам, рекордери сме по министерства и министри. Оттука, размислував зошто да не предложам да се формира уште едно – за „спречување автоголови".

повеќе