„Рекет“

Орце Камчев разочаран од тоа што Боки рече дека е студент

Камчев тврди дека моќта на Боки била страшна, дека тој бил кланица во јавноста, а Јанева пред јавноста била Чарлиев ангел.

Во текот на сведочењето Орце Камчев рече дека е изненаден од фактот што Боки 13 пред судот кажал дека е студент.

Бизнисменот тврди дека Јовановски му тврдел дека магистрирал во Рим, Италија и дека знае многу околу правните работи. Камчев тврди дека моќта на Боки била страшна, дека тој бил кланица во јавноста, а Јанева пред јавноста била Чарлиев ангел.

Со разговорите на интерфон што Боки13 му ги пуштал со одредени соговорници, Камчев вели дека му се чинело дека тој знае сè и дека сака да го импресионира.

Визија на развиениот свет е државните авторитети да го гледаат спортот како средство за подобар економски и социјален развој.

повеќе

Јавните медиумски сервиси треба да бидат столб на демократските општества и примарен извор на информации за сите граѓани.

повеќе

Отповикот или импичментот на претседателот Доналд Трамп од страна на Претставничкиот дом покажува дека членовите на Конгресот на САД прво се партијци, а потоа Американци.

повеќе