Апелациски суд ги одложи расправите закажани за април

Апелациски суд Скопје преку соопштение информираше дека Јавните седници и расправи пред судот, закажани во периодот од 30.03.2020 година до 30.04.2020 година се одлагаат.

Странките и јавноста дополнително ќе бидат известени за денот на одржување на одложените седници и расправи.

Бизнис заедницата која до пред некој месец постојано „трубеше“ како државата не треба да ѝ се меша во работата, веднаш почна да плаче за државна помош.

повеќе

Кога може оние кои пукаа по нас, оние кои ги убија Аце, Коки и Оливер да бидат на слобода, зошто не би бил помилуван и ти?

повеќе

Го регистрираме името Јунајтед Маседонианс и тогаја сетне почнаме да прајме отворени Илинденцки пикници – македонцки илинденцки, не со Богарите. Сами ние Македонци и народо трна.

повеќе