ЈП Водовод и канализација - Скопје

Без вода во Ракотинци

Денеска поради дефект на приклучна ул.1 бр.бб кај школото во село Ракотинци, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на поголем дел од селото до завршување со санирање на дефектот, соопшти ЈП „Водовод и канализација - Скопје“.

Го регистрираме името Јунајтед Маседонианс и тогаја сетне почнаме да прајме отворени Илинденцки пикници – македонцки илинденцки, не со Богарите. Сами ние Македонци и народо трна.

повеќе

Она она што го нудат медиумите во времето на ковид-19 покажа колку тие не се подготвени за да известуваат во време на криза, а кризите ги има сè почесто.

повеќе

Доколку нешто радикално не се промени, не можеме да очекуваме дека нашата економија брзо ќе се нормализира и ќе излезе од сегашната криза.

повеќе