ЈП Водовод и канализација-Скопје

Затворен наплатниот пункт за вода во Сарај

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека пунктот за наплата во Општина Сарај, лоциран спроти училиштето, од денеска, 16 август не е во функција. Корисниците ќе можат да ги извршуваат сите услуги на ЈП Водовод и канализација - Скопје на наплатните места во дирекцијата на претпријатието oд 7.30 до 19 часот секој работен ден.

За новата локација на пунктот за наплата во Општина Сарај ЈП Водовод и канализација дополнително ќе информира.

 

Секој може да биде менаџер во „добри денови", но најчесто менаџерската работа не е за „добрите денови" туку постојан баланс помеѓу проблемите и можностите за оптимизирано управување на компанијата.

повеќе

Нека се соберат во Дојран, нека се договорат и нека нѐ известат. Сите други пак нека се спремаат за вистински избори во постпандемискиот период.

повеќе

Дали е аксиом дека со членството во НАТО е гарантирана безбедноста на Македонија? Дали почеток на преговори значи и отворен пат за членство во ЕУ?

повеќе