ЈП Водовод и канализација - Скопје

Утре ќе се чисти резервоарот, дел од населбата Радишани без вода

Утре поради чистење, дезинфекција и испирање на резервоарoт Радишани за висока зона, прекин на водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од населба Радишани. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9 до 15 часот, соопшти ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.

Ајде од понеделник да се посветиме сериозно на „носење на Европа" во нашата држава.

повеќе

Улогите на „добар и лош полицаец“ ќе ги играат кон нас уште долго, доколку не сфатиме дека со итроманска политика не се може подалеку од Табановце до Богородица.

повеќе

Неделава, владите на ЕУ повторно решија да го одложат започнувањето на преговорите за пристапување со земјите кандидати Албанија и Северна Македонија, што претставува историска грешка - бидејќи безбедноста и стабилноста на Унијата зависат од трансформацијата на југоистокот.

повеќе