ЈП Водовод и канализација - Скопје

Утре без вода високите зони во Аеродром и Ново Лисиче

Поради санирање на уличен дефект од ф-400 мм на булеварот „Борис Трајковски“, кај раскрсницата со булевар „Србија“, утре од 9 часот прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од висока зона во населба Аеродром и висока зона во населба Ново Лисиче. Прекинот на водоснабдувањето ќе трае до санирање на дефектот, информираат од ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.

Толку убава, чиста земја, богата со шуми, планини и природни ресурси ја претворивме во Мордор.

повеќе

Сè повеќе се зборува за диверзификација на приходите, наместо фаворизирање само еден извор на финансирање.

повеќе

Пранкот врз премиерот го откри „гангот" кој управува со државата.

повеќе