ЈП Водовод и канализација - Скопје

Утре без вода дел од Центар

Утре поради изведување на водоводен приклучок ф-80 мм на улицата „Ристо Шишков“ бб, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „Ј.Х.Џинот“, „Благоја Страчков“, „8 Март“, „Ристо Шишков“ и објектите во близина на Градски стадион. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9 часот до завршување на интервенцијата.

Во изминатите 24 години откако Македонија и САД воспоставија официјални дипломатски односи, македонско-американските трговски врски растат бавно, но сигурно.

повеќе

Оваа појава почнува да претставува сериозна закана за учениците, но и грижа за родителите и наставниците.

повеќе

Пробацијата претставува клучна новина во реформата на нашиот пенитенцијарен и казненоправен систем и приоритетна цел на владината политика.

повеќе