ЈП Водовод и канализација-Скопје

Уличен дефект кај Веро Џамбо, неколку улици без вода

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека поради уличен дефект ф80мм на Бул. Кочо Рацин бб до Веро Џамбо со прекинато водоснабдување ке бидат дел од корисниците на Бул.Кочо Рацин, Битолска, Светозар Маркович,Цица Попович и Истарска.Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 17.20 часот до отстранување на дефектот.

Ајде од понеделник да се посветиме сериозно на „носење на Европа" во нашата држава.

повеќе

Улогите на „добар и лош полицаец“ ќе ги играат кон нас уште долго, доколку не сфатиме дека со итроманска политика не се може подалеку од Табановце до Богородица.

повеќе

Неделава, владите на ЕУ повторно решија да го одложат започнувањето на преговорите за пристапување со земјите кандидати Албанија и Северна Македонија, што претставува историска грешка - бидејќи безбедноста и стабилноста на Унијата зависат од трансформацијата на југоистокот.

повеќе