Прв „Хибрид фест“ посветен на еко превозните средства

Во „Капитол мол" во Скопје денеска почнува првиот „Хибрид фест" посветен на еко автомобилите, скутерите, тротинетите и велосипедите.

„Хибрид фест“ ќе се одржува до четврток во периодот од 18 до 21 часот кога граѓаните ќе имаат можност да се информираат и да ги тестираат еко превозните средства.

Настанот го организира „Капитол мол“ во соработка со „Прокредит банка“, „Тојота хибрид“, „Хамачи“ и „MС Енерџи“. 

Сѐ додека Македонија ја претставуваат „политички најподобните" ќе тонеме длабоко и уште повеќе ќе се раслојуваме.

повеќе

По определувањето на мерката ефективен притвор, притворениот раководен функционер не може да издава полноважни правни акти, меѓу другото, и поради фактот што го нема службениот печат.

повеќе

Вината за недобивањето на датум за преговори треба да ја барате во вас и вашите соработници и коалициски партнери.

повеќе