Презентирана фотографијата со изгледот на зградите кај „Холидеј ин“

Изгледот на зградите кај хотелот „Холидеј ин” за прв пат беше презентиран преку фотографија во „Топ тема” на Телма.

Aрхитектот Мартин Пановски вели дека за во зградата се планирани 400 станови, во кои би требало да живеат до 1.300 луѓе.

 

Не треба толку да се грижиме за тоа дали се искачуваме на табелата, туку повеќе треба да внимаваме на тоа дали навистина се справуваме, истражуваме и ги гониме оние кои се занимаваат со корупција.

повеќе

Потребно е да се провери дали имало наредба за следење врз Камчев.

повеќе

Во чест на Меѓународниот ден на трудот, вреди да се разгледа состојбата со работничките права во државата, да се направи краток осврт на изминатата година и да се согледа што може да се направи за да се насочат работите кон подобро.

повеќе