ЈП „Водовод и канализација-Скопје“

Прекинато водоснабдување во индустриската зона во Визбегово

Поради дефект на цевка прекинато водоснабдување ќе имаат жителите од индустриската зона Визбегово.

„Ве известуваме дека на ден 20.09.2019 година поради  уличен дефект „ф-5/4“ на улица „2 б.б.Визбегово“ со прекинато водоснабдување ке бидат корисниците на индустриската зона во Визбегово. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 12:20 часот до завршување на дефектот“, информираат од ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.

Сѐ додека Македонија ја претставуваат „политички најподобните" ќе тонеме длабоко и уште повеќе ќе се раслојуваме.

повеќе

По определувањето на мерката ефективен притвор, притворениот раководен функционер не може да издава полноважни правни акти, меѓу другото, и поради фактот што го нема службениот печат.

повеќе

Вината за недобивањето на датум за преговори треба да ја барате во вас и вашите соработници и коалициски партнери.

повеќе