ЈП „Водовод и канализација-Скопје“

Прекинато водоснабдување на жителите на улица „Стево Филиповиќ 2“

Поради дефект прикинато водснабдување ќе имаат жителите од улицата „Стево Филиповиќ 2“.

„Ве известуваме дека на ден 28.10.2019 поради уличен дефект ф-150 мм на ул.„Стево Филиповиќ 2“, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од истата улица. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30 часот до завршување со активностите.

 

Пандемијата со коронавирусот започна во време кога довербата во институциите беше на рекордно ниско ниво. 

повеќе

Најголемата закана од оружје засновано на ВИ не доаѓа од поединечни земји. Заканата ќе дојде од недржавни актери.

повеќе

Потребно е неодложно формирање на државен фонд кој ќе овозможи во прв момент преживување во оваа ситуација...

повеќе