ЈП „Водовод и канализација-Скопје“

Прекинато водоснабдување на жителите на „Карл Либнехт“, „Анри Барбис“ и „Темко Попов“

Поради дефекти прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „Карл Либнехт", „Анри Барбис" и „Темко Попов“.

„Ве известуваме дека на ден 23.08.2019 (петок), поради дефект на затворач „ф-100мм“ на улица „Карл Либнехт“ 4, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „Карл Либнехт“, „Анри Барбис“ и „Темко Попов“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 11:00 часот до завршување“, соопштуваат од ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.

 

Граѓаните и општата јавност исто така се важен штит за укажувачите.

повеќе

Вчера оправдано доминираше веста дека „Макрон ќе поддржи преговори за Македонија и Албанија ако ЕК препорача во март“.

повеќе

Албанија мора отворено да каже, дека обидите на Софија за асимилација на Македонците во Албанија како Бугари не се добрососедство, туку отворен напад.

повеќе