ЈП „Водовод и канализација-Скопје“

Прекинато водоснабдување на улицата „Манчу Матак“

Поради дефект прекин во водоснабдување ќе имаат жителите од улицата Манчу Матак.

„Ве известуваме дека на ден 30.08.2019 година поради дефект на приклучна цевка „ф-100мм“ на улица „Манчу Матак 10“, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица од 10:10 часпт до завршување“, соопштуваат од ЈП „Водовод и канализација-Скопје“

Една од особеностите на словенската јазична група е дека нема случај два народи да зборуваат еден ист јазик или барем тоа да е официјално признаено.

повеќе

Оваа администрација нема намера Скопје во догледна иднина да стане одржлив зелен град и тоа е јасно одразено во буџетот за 2020 година.

повеќе