ЈП „Водовод и канализација-Скопје"

Прекинато водоснабдување на улицата „Гернка“ и дел од „Иван Хаџиниколов“

Поради дефект денес прекинато водоснабдување ќе имаат жителите на улица „Гернка" и дел од улица „Иван Хаџиниколов".

„Ве известуваме дека на ден 04.07.2019 година поради уличен дефект ф-80мм на улуца „Иван Хаџиниколов“ 5, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улица „Гернка“ и дел од улица „Иван Хаџиниколов“ од 09:00ч до завршување“, велат од ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.

ЕУ, свесна за демократскиот дефицит на земјите од Западниот Балкан (но и останатите, претежно економски проблеми), како да тежнее кон формирање блиски, но и специфични односи со овој регион, без полноправно членство.

повеќе

Нарушени се човековите права и слободи, нема владеење на правото и правосудството, кои треба да бидат основа на процесот.

повеќе

Поентата на глобализмот е максимално економско вмрежување во десетици економски сојузи на секоја држава.

повеќе