ЈП „Водовод и канализација-Скопје“

Прекинато водоснабдување на улица „Букурешка“

Поради дефект денес прекинато водоснадбување ќе има на улица „Букурешка“.

„Ве известуваме дека на ден 21.10.2019 поради дефект на затворач „ф-125мм“ на улица „Букурешка 1“, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од истата улица. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30 часот до завршување“, информираат од ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.

ЕУ, свесна за демократскиот дефицит на земјите од Западниот Балкан (но и останатите, претежно економски проблеми), како да тежнее кон формирање блиски, но и специфични односи со овој регион, без полноправно членство.

повеќе

Нарушени се човековите права и слободи, нема владеење на правото и правосудството, кои треба да бидат основа на процесот.

повеќе

Поентата на глобализмот е максимално економско вмрежување во десетици економски сојузи на секоја држава.

повеќе