ЈП Водовод и канализација

Прекинато водоснабдување на дел од „Булеварот Јане Сандански 107“

Поради уличен дефект на „Булеварот Јане Сандански 107" прекинато водоснабдување ке имаат дел корисниците на овој булевар.

„Ве известуваме на ден 19.04.2019 г. поради уличен дефект Ф-100мм. на „Булеварот Јане Сандански 107“ прекинато водоснабдување ке имаат корисниците од булеварот од броевите: 59 до 107 од 10:00 часот до санирање на дефектот“, соопштуваат од ЈП Водовод и канализација.

Нема пазар доколку нема информации. Дајте ги информациите за пазарот на грозје.

повеќе

Овој термин, без исклучок го употребуваат сите партии кога се во опозиција. СДСМ, ВМРО-ДПМНЕ, Алијанса за Албанците, ДПА...

повеќе

Суштинското синдикално организирање е во постојан пад, а за многу од работниците дури и слободниот викенд, како една од основните историски придобивки, е недостижна желба.

повеќе