ЈП Водовод и канализација

Прекинато водоснабдување на дел од „Булеварот Јане Сандански 107“

Поради уличен дефект на „Булеварот Јане Сандански 107" прекинато водоснабдување ке имаат дел корисниците на овој булевар.

„Ве известуваме на ден 19.04.2019 г. поради уличен дефект Ф-100мм. на „Булеварот Јане Сандански 107“ прекинато водоснабдување ке имаат корисниците од булеварот од броевите: 59 до 107 од 10:00 часот до санирање на дефектот“, соопштуваат од ЈП Водовод и канализација.

Македонските граѓани конечно го гледаат крајот на илузијата што им се продава од осамостопјувањето до денес.

повеќе

Министерот за финансии не треба да е кум, баџанак, шура, братучед или самиот тој, бидејќи треба да даде отпор на честите политички, но не и економски барања на членовите на владата.

повеќе

Зрелоста на еден народ е да препознае кога протестите за замена му ги продаваат како протести за промена. 

повеќе