Општините Бутел, Центар и Сарај утре без струја

Без електрична енергија утре ќе останат дел од корисниците во општините Бутел, Центар и Сарај.

„Во периодот од 9:00 до 12:00 часот, без струја ќе бидат дел од корисниците од ул.1 и ул.3 во Визбегово, Општина Бутел, од 9:00 до 13:00 часот корисниците од ул. „Питу Гули" од бр.49 до бр.57 во Општина Центар, а од 9:30 до 14:30 часот дел од корисниците од село Љубин во Општина Сарај“, информираат од РЦУК Скопје.

Бизнис заедницата која до пред некој месец постојано „трубеше“ како државата не треба да ѝ се меша во работата, веднаш почна да плаче за државна помош.

повеќе

Кога може оние кои пукаа по нас, оние кои ги убија Аце, Коки и Оливер да бидат на слобода, зошто не би бил помилуван и ти?

повеќе

Го регистрираме името Јунајтед Маседонианс и тогаја сетне почнаме да прајме отворени Илинденцки пикници – македонцки илинденцки, не со Богарите. Сами ние Македонци и народо трна.

повеќе