Од денеска во 11 до вторник во 5 часот, во Скопје ЈСП нема да работи

ЈСП Скопје соопшти дека привремениот целосен прекин на сообраќањето на нивните автобуси и приватните превозници е согласно одлуката на Влада за забрана на движење на населението во посочениот период.

Денеска сите автобуси ќе сообраќаат по неделен возен ред од 5 до 11 часот. Утре нема да има дежурни билетарници и центри за персонализација.

Секој може да биде менаџер во „добри денови", но најчесто менаџерската работа не е за „добрите денови" туку постојан баланс помеѓу проблемите и можностите за оптимизирано управување на компанијата.

повеќе

Нека се соберат во Дојран, нека се договорат и нека нѐ известат. Сите други пак нека се спремаат за вистински избори во постпандемискиот период.

повеќе

Дали е аксиом дека со членството во НАТО е гарантирана безбедноста на Македонија? Дали почеток на преговори значи и отворен пат за членство во ЕУ?

повеќе