Низок дебел маж дупчи гуми на Водно (ВИДЕО)

Повеќе сопственици на патнички возила последниве два месеци пријавиле во полициската станица Центар дека кога ќе станат наутро - откриваат дека гумите на нивните возила се дупнати. Камерата на една од зградите на улицата „Тодор Александров“ ги регистрира овие инциденти, а на снимките редовно се гледа низок и полничок маж како ноќе се прикрадува и ги дупчи гумите. Случаите се пријавени во полиција, од каде што велат дека веќе е отворена истрага.

Во САД и некои други земји, припадниците на загрозените расни и етнички малцинства имаат пократок животен век од просечниот, и поради тоа не се доволно застапени меѓу оние за кои најмногу се очекува дека ќе починат од ковид-19.

повеќе

Предвидувањата за тоа дека ќе дојде денот кога Бугарија ќе ги искористи пасошите кои Софија така лесно им ги даваше на македонските државјани почнуваат да се остваруваат.

повеќе

Реакцијата на семејството и блиските во однос на пандемијата е пресуден фактор кој влијае на емотивната состојба, размислувањата и однесувањето на младите.

повеќе