ЈП Водовод и канализација-Скопје

Неколку улици во Ѓорче Петров без вода

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека поради уличен дефект ф-150 мм  на ул. „Кузман Шапкарев“ (последна 5-ка) во Ѓорче Петров, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „Кузман Шапкарев“, „Црногорска“, „Гостиварска“, „Беаз Куле“ и дел од „Борис Сарафов“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10.00 часот до завршување на работите.

Визија на развиениот свет е државните авторитети да го гледаат спортот како средство за подобар економски и социјален развој.

повеќе

Јавните медиумски сервиси треба да бидат столб на демократските општества и примарен извор на информации за сите граѓани.

повеќе

Отповикот или импичментот на претседателот Доналд Трамп од страна на Претставничкиот дом покажува дека членовите на Конгресот на САД прво се партијци, а потоа Американци.

повеќе