ЈП Водовод и канализација-Скопје

Населба 11 Октомври без вода

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека денеска поради уличен дефект ф-80мм на ул. „Лазар Димитров“ бр. 36, ќе биде прекинато водоснабдувањето на корисниците од населбата 11 Октомври од 13.00 часот до завршување со активностите.

ЕУ, свесна за демократскиот дефицит на земјите од Западниот Балкан (но и останатите, претежно економски проблеми), како да тежнее кон формирање блиски, но и специфични односи со овој регион, без полноправно членство.

повеќе

Нарушени се човековите права и слободи, нема владеење на правото и правосудството, кои треба да бидат основа на процесот.

повеќе

Поентата на глобализмот е максимално економско вмрежување во десетици економски сојузи на секоја држава.

повеќе